Hei! Olen yrittäjä ja valo- ja videokuvaaja. Helsinkiläistynyt, mutta linkit yhä juuriin Etelä-Pohjanmaalle. Visuaalinen tuotanto alkoi lapsuuden sarjakuvapiirroksista, mutta löydettyäni kameran, en ole siitä päästänyt enää irti. 


Yksi kuulemistani suosikkiajatuksista on, että kuvaaja ei ikuista vain kohdettaan tai ympäristöään, vaan tuo teokseen mukaan aina osan omaa persoonaansa. Ihmisten kanssa heidän kuunteleminen ja yhteyden löytäminen on yhtä tärkeää kuin kameran käsittely, ja tästä olenkin saanut kiitosta.


Toisekseen kukaan ei halua valokuvaa tai videota sen itsensä vuoksi, vaan mihin sen olemassaolo johtaa. Paluuseen ainutkertaisten hetkien äärelle, jotka aidosti tuntuvat joltakin. Luomaan kauneutta ympäristöön.


Aloittelin sivutoimisena freelancerina jo medianomi-opintojeni aikaan 2004. Sittemmin siirryin kokonaan yrittäjäksi ja vaikka kilometrejä on takana jo mukavasti (mm. yli 300 hääparia), tuntuu että löydän aina uusia syitä innostua, sillä tässä työssä jokainen päivä on ainutlaatuinen.


Vapaa-aikani kuluu esikoisen vauvavuotta ihmetellen. Kitara, espresso, matkustelu, äänikirjat ja Nintendo löytävät toistuvasti tilaa kalenteristani.


Yhteystiedot:


Y-tunnus: 2737455-5

Toiminta-alue: ympäri Suomen, tukikohdat Helsinki ja Seinäjoki

Kuvausstudio Helsingin keskustassa: Katajanokanlaituri 5 (auki vain varauksien mukaan), tapaamisia varten myös työtila Punavuoressa.


info@jussirekiaro.com

+358440662014

www.jussirekiaro.com

Instagram: @jussirekiaro


Lisätietoa tietosuojasta (GDPR) täältä

Yhteydenottolomake

Helsinki, Finland