Hei! Olen 37-vuotias, sielulta ikinuori valo- ja videokuvaaja, helsinkiläistynyt, mutta linkit yhä juuriin Etelä-Pohjanmaalle. Visuaalinen tuotanto alkoi lapsuuden sarjakuvapiirroksista, mutta löydettyäni kameran, en ole siitä päästänyt enää irti. 


Yksi kuulemistani suosikkiajatuksista on, että kuvaaja ei ikuista vain kohdettaan tai ympäristöään, vaan tuo teokseen mukaan aina osan omaa persoonaansa. Ihmisten kanssa heidän kuunteleminen ja yhteyden löytäminen on yhtä tärkeää kuin kameran käsittely, ja tästä olenkin saanut kiitosta.


Toisekseen kukaan ei halua valokuvaa tai videota sen itsensä vuoksi, vaan mihin sen olemassaolo johtaa. Paluuseen ainutkertaisten hetkien äärelle, jotka aidosti tuntuvat joltakin. Luomaan kauneutta ympäristöön. Tekemään vaikutuksen johonkuhun. Auttamaan jonkun löytämään sinut, työntekijänä, palveluna, ihmisenä.


Aloittelin sivutoimisena freelancerina jo medianomi-opintojeni aikaan 2004. Sittemmin siirryin kokonaan yrittäjäksi ja vaikka kilometrejä on takana valtavasti (mm. yli 260 hääparia), tuntuu että löydän aina uusia syitä innostua ja tänään olen taas parempi osaaja kuin eilen ja olen vasta matkan alussa. 

Yhteystiedot:


Y-tunnus: 2737455-5

Toiminta-alue: ympäri Suomen, tukikohdat Helsinki ja Seinäjoki

Kuvausstudio Helsingin keskustassa: Katajanokanlaituri 5 (auki vain varauksien mukaan)


info@jussirekiaro.com

+358440662014

www.jussirekiaro.com

Instagram: @jussirekiaro


Lisätietoa tietosuojasta (GDPR) täältä

Yhteydenottolomake

Helsinki, Finland