Nauru, ilo, rakkaus, jännitys, yllätykset, kohtaamiset, tunnelma, ainutkertainen tarina. Häät ovat aina olleet olennainen osa matkaani valokuvaajana ja vaikka roolini voisi ensi alkuun ajatella eräänlaiseksi kuokkavieraaksi,, ei se ole koskaan tuntunut siltä ja niin olen kuullut myös hääparien ja -vieraiden onneksi useasti toistelevan - kuinka luontevalta läsnäoloni ja kuvattavanani oleminen on tuntunut. Ja kuinka olen ehtinyt ikuistaa päivän ohikiitävät pienet ja suuret hetket niin monipuolisesti. Parhaimmillaan tämä yhteys on, kun matka aloitetaan jo save the date- tai kihlakuvauksesta ja ennakkotapaamisesta.


Sijaintisi?


Liikun Helsingistä ja kakkoskodista Seinäjoelta käsin ympäri Suomen ja jopa maailman. Pääkaupunkiseudulla matkakulut sisältyvät hintaan, muualle ne tarkistetaan tapauskohtaisesti, mutta maltillisesti.


Miksi juuri sinut kannattaisi valita kuvaajaksemme?


Kuvaaja kannattaa valita ennenkaikkea kuvien tyylin miellyttävyyden ja kuvaajan persoonan perusteella. Näiden molempien osalta pyrin helpottamaan valintaanne: esittelen näillä nettisivuillani kuvieni tyyliä ja toimitan mielelläni kokonaisiakin kuvagallerioita erikseen nähtäville. Tarjoan myöskin mahdollisuutta ennakkotapaamiseen (livenä tai etänä), jotta olemme varmasti samalla sivulla toiveiden suhteen. Minulla on hyvin laaja kokemus häiden kuvaamisesta eri puolilla Suomea, oma yritys ja ammattilaisen toimintatavat: kirjallinen sopimus, nopea tavoitettavuus, varautuminen eri sää- ja valo-olosuhteisiin, varalaitteisto, varmuuskopiointi. Portfoliooni pääset tutustumaan täältä.


Meitä mietityttää juhlapäivän A) aikataulu B) sää. Mitä meidän tulisi ottaa huomioon?


Tässä itseasiassa yksi hyvä syy valita ammattikuvaaja. Pyrin huolellisesti huomioimaan, että kaikki olennaiset kuvaukseen liittyvät asiat tulevat ennakkoon keskustelluiksi, siksi suosin ennakkotapaamistakin. Jos teitä kiinnostaa tutustua päivän kulkuun liittyviin ajatuksiini jo itsenäisesti, olen listannut tärkeimmät vinkkini hääpareille onnistuneisiin hääkuviin ja juhlapäivään tänne.


Minkälaisia kuvauspaketteja tarjoat?


Alla on esillä suosituimmat kuvauspakettini. HUOM. kannattaa aina kysyä erikseen tarjous juuri teidän päivällenne, kesäsesongin tai lauantaiden ulkopuolella pystyn paremmin joustamaan kuvauspäivän kestossa ja kuluissa.

Hinnasto

Dokumentaarinen häävalokuvaus

- 8 tuntia kuvausaikaa, sisältää potretit
- KYSY myös muita tuntimääriä!
- Vähintään 400 valmista kuvaa
- Salasanasuojattu nettigalleria
- Asiakkaalle vapaat teetätysoikeudet
- Suunnittelutapaaminen & sopimus
- Ei matkakuluja pääkaupunkiseudulla


1990 EUR (sis. alv)

Häävideo

- 2-4 minuutin koostevideo
- 8 tuntia kuvausaikaa
- Laadukas musiikkilisenssi
- Drone-ilmakuvaa jos olosuhteet sallivat
- Suunnittelutapaaminen & sopimus
- Ei matkakuluja pääkaupunkiseudulla
- Kysy erikseen striimaus tai taltiointi


1790 EUR (sis. alv)

Potretit arkipäivänä

- Asiakkaat saavat valita valmiit kuvat nettivedoksista 20 EUR / kpl
- Paljousalennus 11. kuvasta alkaen
- Ei matkakuluja pääkaupunkiseudulla
- asiakkaalle vapaat teetätysoikeudet
- KYSY viikonloppuajoista


Kuvausmaksu 185 EUR (sis. alv)

Yhteydenottolomake

044 0662 014 info@jussirekiaro.com Y-tunnus: 2737455-5 Helsinki + Seinäjoki